Werken bij Van Hoof Containers

Op dit moment hebben wij de volgende vacature: 

  • Combinatiefunctie chauffeur en / of kraanmachinist

Als vrachtwagenchauffeur bij Van Hoof voer je dagelijks transportritten uit in de regio Eindhoven. Je hebt een zeer afwisselde functie en je hebt veel contact met klanten. Doordat onze containers vaak geplaatst worden in kleine ruimtes is het uitdagend om je kwaliteiten als vrachtwagenchauffeur te tonen.

Wil je nog meer afwisseling? Wij bieden je de kans om een aantal uur per week op het terrein te blijven om met de kraan containers te laden en om sorteerwerkzaamheden te verrichten. 

Wij zijn op zoek naar een leergierige kandidaat met een CE rijbewijs, die van afwisseling en uitdaging houdt en niet bang is de handen uit de mouwen te steken.

Zie jij het zitten om binnen ons team aan de slag te gaan? Stuur dan je motivatie en je CV naar info@vanhoofcontainers.nl of vul het contactformulier op deze pagina in. 

  • Open sollicitatie

Interesse in een baan, stage of in vakantiewerk? Stuur dan je motivaite en je CV naar info@vanhoofcontainers.nl. Enthousiaste medewerkers die niet bang zijn om hun handen uit de mouwen te steken kunnen wij altijd goed gebruiken!