Werken bij Van Hoof Containers

Word jij onze nieuwe Chauffeur Portaalwagen bij Van Hoof Containers?
Ben jij gepassioneerd door de weg en zoek je een uitdagende rol binnen een echt familiebedrijf? Van Hoof Containers, een hecht bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in afvalinzameling, recycling en levering van diverse zand- en grindsoorten, is op zoek naar jou!

Over Van Hoof Containers en Recycling

Wij zijn een familiair bedrijf in de regio van Eindhoven, gespecialiseerd in afvalinzameling, recycling en levering van diverse zand- en grindsoorten. Bij Van Hoof Containers streven we naar een informele werkomgeving met een gezellige sfeer, korte communicatielijnen en persoonlijke aandacht voor onze medewerkers en klanten.

Over de functie

Als chauffeur van onze containerauto met portaalsysteem ben je de sleutelfiguur in het transport van verschillende containers en afvalstromen. Het portaalsysteem maakt het eenvoudig om containers zelfstandig te verplaatsen en af te leveren op diverse locaties. Onze klanten (bedrijven en particulieren) zijn regionaal te vinden, waardoor je in de avond thuis bent.

Wat verwachten wij van jou?

  • Geldig rijbewijs C(E). Heb je geen E? Er zijn eventueel mogelijkheden om dat via ons te behalen.
  • Code 95 en digitale bestuurderskaart
  • Enige jaren ervaring met vrachtwagens

Interesse?
Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek om nader toe te lichten wat je van ons kunt verwachten en wat jij kunt bijdragen. Neem contact met ons op voor een afspraak via info@vanhoofcontainers.nl of bel naar 040-2261646.