Gemengd / bouw- en sloopafval

Gaat u verbouwen, slopen of  opruimen? Vaak hebt u dan kleine hoeveelheden van verschillende afvalsoorten en dat is niet handig om gescheiden te houden. Het is mogelijk om alle denkbare afvalstromen gemengt bij ons aan te leveren. Met onze geavanceerde sorteerinstallatie zorgen wij er voor dat de verschillende afvalstromen worden gescheiden en op de meest duurzame manier worden verwerkt. 

Onder het begrip gemengd afval verstaan wij de afvalstroom bouw- en sloopafval. In principe kan deze stroom uit alle denkbare producten bestaan met uitzondering van gevaarlijk afval, asbest en dakleer. Onderstaand worden voorbeelden opgesomd:

Wel toegestaan: Niet toegestaan
Gasbeton en gips Batterijen / Accu's 
Isolatiemateriaal Koelkasten
Glas Asbest
Ijzer Dakleer
Hout Verfblikken
Plastics Smeer-en motor olie

 

 

 

 

 

Hoe wordt u gemengd BSA gerecycled?  

Wij scheiden met onze geavanceerde sorteerinstallatie alle nuttige reststromen. Op deze manier zorgen wij er voor dat al het afval op de meest duurzame manier gerecycled wordt. Al het afval wat niet geschikt is voor recycling of hergebruik wordt in speciale verbrandingsovens verbrand zodat energie terug gewonnen kan worden. Zo hebben wij voor alle afvalsoorten een verwerkingsmethode en is er altijd een grondstof uit afval terug te winnen. 

Indien u informatie wenst over onze tarieven of advies wilt hebben over een afvalvraagstuk dan kunt u vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen via: 040-2261646