Over ons

Van Hoof Containers en Recycling is al ruim 60 jaar een hecht familiebedrijf in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn sterk op het gebied van afvalinzameling en recycling, daarnaast zijn wij leverancier van verschillende soorten zand en grind.

Inzameling & Recycling

Vanuit onze locatie in Heeze zamelen wij afval in voor particulieren, bedrijven en gemeentes. Naast onze vrachtauto's, die dagelijks afval inzamelen in de regio van Eindhoven, beschikken wij over een eigen milieustraat. Op deze milieustraat wordt afval door onze klanten aangeleverd. 

Wij zijn onderscheidend doordat we een hoog servicelevel bieden met grote maten van flexibiliteit. Door onze routedichtheid, geavanceerd materieel en efficiënte werkwijze kunnen we dit hoge servicelevel combineren met scherpe tarieven. Wij hechten waarde aan persoonlijk klantencontact zodat onze klanten optimaal kunnen profiteren van onze deskundigheid. 

Door het brede assortiment aan containers en met een modern wagenpark zijn wij in staat om klanten met ieder afvalvraagstuk van dienst te zijn. Wij hebben onze containers speciaal volgens onze specificaties laten maken, waardoor het vullen van de containers zo makkelijk mogelijk is gemaakt. Onze afvalsorteerinstallatie is uitgerust met de modernste afvalscheidingstechnieken zodat het ingenomen afval op de meest duurzame manier gescheiden en gerecycled kan worden. 

Zand & Grind

Onze andere kernactiviteit is het leveren van verschillende soorten zand en grind. Graag denken wij met onze klanten mee en vaak kan de levering van zand en grind worden gecombineerd met de plaatsing van een container. Wij leveren zand en grind voor verschillende doeleinden zoals: bouwgrondstof, straatwerk of tuinaanleg. Dit kan geleverd worden in big-bags, in containers of het kan los worden gestort. Het is natuurlijk ook mogelijk om zand en grind op onze locatie af te komen halen.