Een afvalcontainer bestellen in drie stappen:

U kunt bij ons de prijs voor een afvalcontainer berekenen zonder dat u ergens aan vast zit. Naast onze telefonische service is het ook mogelijk om dit eenvoudig via deze website te doen. Hoe werkt het? 

  • Vul het invoerveld op deze pagina in
  • Wij reageren binnen 24 uur door u een prijsopgave per mail te sturen
  • U kunt de aanvraag bevestigen en de bijgevoegde factuur met i-deal te betalen

Nadat uw bestelling is ontvangen stemt onze planningsafdeling de definitieve datum en plaats van levering met u af. Daarbij kunnen wij u direct wijze op wat praktische zaken en hopen wij u te ontzorgen bij de levering. Onze prijzen zijn all-in en huurvrij zodat u nooit voor verassing komt te staan.

Waarom deze werkwijze en niet gewoon een webshop? 

Wij als familiebedrijf hechten veel waarde aan een hoge klanttevredenheid. Een webshop leidt in onze ogen niet direct tot een hoge klanttevredenheid en wij vinden dit erg onpersoonlijk. Om te voorkomen dat wij u blij maken met een dooie mus, reageren wij persoonlijk op uw aanvraag en wordt u niet als een nummer behandelt. Wij vragen u pas om een bestelbevestiging, indien wij zeker weten dat wij u goed van dienst kunnen zijn. Zo voorkomt u dat u op het laatste moment op zoek moet naar een andere aanbieder en hoeft u ook niet te wachten totdat uw geld op uw rekening is terug gestort. 

Bovendien willen wij onze klanten nieuwsgierig maken door de scherpe prijs niet direct te verklappen... Zo kunnen wij u misschien wel positief verassen!!